ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (ponedeljak)

KRISTAL PALAS – MANČESTER SITI

KRISTAL PALAS se trenutno nalazi na sredini prvenstvene lestvice sa 33 sakupljena poena na svom kontu. „Orlovi“ u ovom momentu imaju 11 bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, te su dosta sigurni što se tiče opstanka u Premier ligi, koji je njihov glavni prioritet. Ove sezone ne pobeđuju, ali i ne gube utakmice tako lako, te se nalaze u grupi timova koji su odigrali najveći broj nerešenih susreta (12). Londonski klub u poslednje vreme upravo dosta problema ima na svom terenu, na kojem su osvojili samo jedan bod u predhodna četiri meča (tri poraza i jedan remi). Van stroja su – J.Ward (defanzivac), N.Ferguson (defanzivac), J.McArthur (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3)V.Guaita – N.Clyne, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – C.Gallagher, C.Kouyate, J.Schlupp – M.Olise, J.Mateta, W.Zaha

MANČESTER SITI je u predhodnom kolu demonstrirao svoju pravu snagu, jer su na svom terenu dosta ubedljivo savladali gradskog rivala, Mančester Junajted (4:1). Aktuelni prvak je i sada lider engleskog šampionata, ali sa samo tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpul. Stoga, prostora za „kikseve“ do kraja sezone skoro i da nema, te je trijumf apsolutni imperativ na predstojećem gostovanju u Londonu. Popularni „Građani“ trenutno imaju najbolju defanzivu u prvenstvu sa svega 18 primljenih golova, a sada druge strane i drugi najefikasniji napada (68 pogodaka). Klub iz Mančester je u ovom momentu i najuspešniji tim mečevi na strani u pitanji, sa 11 ostvarenih pobeda na 14 odigranih duela uz svakako pozitivnu gol razliku 28:8. Pritom, sada odlaze na gostovanje koje im tradicionalno „prija“, na kojem su ostvarili šest pobeda na predhodnih sedam utakmica (uz jedan remi). Izvan sastava su – Z.Steffen (golman), B.Mendy (defanzivac), R.Dias (defanzivac), dok su upitni nastupi – N.Ake (defanzivac), J.Cancelo (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3)Ederson – K.Walker, J.Stones, A.Laporte, J.Cancelo? – Rodri, B.Silva, K.De Bruyne – R.Mahrez, P.Foden, J.Grealish

 

Glavni sudijaM.Atkinson

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.65 za ljubitelje „jačih“ kvota i tip – 2-2&2-4 / @3.40 – 0:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Selhurst Park“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje