četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (ponedeljak)

MANČESTER JUNAJTED – BRENTFORD

MANČESTER JUNAJTED je nakon dva vezana poraza u derbi susretima protiv Liverpula i Arsenala, tokom nedelje uspeo da u novom derbi meču ostvari pozitivan rezultat u duelu sa Čelzijem (1:1). Ponovo su prikazali slabu igru, ali su zahvaljujući najiskusnijim pojedincima – Davidu de Gei, Nemanji Matiću i Kristijanu Ronaldu na kraju stigli do jednog boda. Upravo portugalski reprezentativac ogromna opasnost po gol svojih rivala, jer je postigao osam od poslednjih devet golova „Crvenih Đavola“. Njihova „borba“ za plasman u Ligu Šampiona je sada i definitivno gotova, te do kraja sezone će nastojati da barem osiguraju učešće u grupnoj fazi Ligi Evrope, jer imaju samo tri boda prednosti, ali i jednu utakmicu više odigranu od Vest Hem Junajteda. Stoga, naredni duel ima značajnu rezultatsku težinu, na kojem su im bodovi svakako potrebni. Pritom, ovo je za Mančester Junajted poslednja utakmica na Old Trafordu u tekućoj sezoni, te imaju „obavezu“ da se na pravi način „oproste“ od svojih navijača. Pomalo deluje nerealan podatak da je sastav Ralfa Ragnika prema broju osvojenih bodova trenutno četvrti najbolji domaćin u ligi. Van stroja su – L.Shaw (defanzivac), H.Maguire (defanzivac), A.Wan-Bissaka (defanzivac), P.Pogba (vezista), M.Greenwood (napadač), J.Sancho (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, V.Lindelof, A.Telles – N.Matic, S.McTominay – A.Elanga, B.Fernandes, M.Rashford – C.Ronaldo

BRENTFORD trenutnu zauzima 14. poziciju na tabeli sa 40 osvojenih bodova. Oni su ostvarili svoj glavni cilj, odnosno obezbedili su opstanak u Premier ligi u svojoj debitanskoj sezoni. Stoga, do kraja prvenstva mogu da odigraju maksimalno rasterećeno i bez rezultatskog pritiska. Nalaze se u veoma dobroj seriji rezultata, jer su bez poraza na poslednja četiri meča (tri trijumfa i jedan nerešen ishod). U tekućem prvenstvu na gostovanjima imaju skor od – pet pobeda, četiri remija i osam poraza uz negativnu gol razliku 23:30. Sada im pripada podređena uloga, ali imajući u vidu dobra forma u kojoj se nalazi kao i brojne probleme koje njihov rival ima (prvenstvo u defanzivi), svakako nisu bez šansi da ostvare pozitivan ishod. Van stroja su – M.Jorgensen (defanzivac), E.Pinnock (defanzivac), S.Canos (vezista), F.Onyeka (vezista), S.Ghoddos (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) – D.Raya – K.Ajer, P.Jansson, M.Sorensen – M.Roerslev, C.Eriksen, C.Norgaard, V.Janelt, R.Henry – B.Mbeumo, I.Toney

 

Glavni sudija – C.Kavanagh

Predlog za tipovanje – 1X&2-5 / @1.60 – 3:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Old Trafford“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje