četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (ponedeljak)

NJUKASL – ARSENAL 

NJUKASL je nakon serije dobrih rezultata, pretrpeo dva poraza u nizu od Liverpula (0:1) i Mančester Sitija (5:0). Trenutno se nalaze na 14. poziciji na tabeli i uveliko su obezbedili svoj opstanak u Premier ligi, što je svakako bio glavni, ujedno i jedini cilj za ovu sezonu. Stoga, do kraja prvenstva mogu da odigraju maksimalno rasterećeno i bez posebnog rezultatskog motiva. Popularne „Svrake“ dosta problema imaju u fazi defanzive, te su sa 61. primljenim golom do sada, četvrta najslabija odbrana u engleskom šampionatu. Van stroja su – F.Fernandez (defanzivac), J.Lewis (defanzivac), I.Hayden (vezista), J.Shelvey (vezista), R.Fraser (vezista), J.Willock (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) – M.Dubravka – K.Trippier, J.Lascelles, D.Burn, M.Targett – S.Longstaff, B.Guimaraes, Joelinton, M.Almiron – C.Wilson, A.Saint-Maximin

ARSENAL je pretrpeo veoma ubedljiv poraz od gradskog rivala Totenhema (3:0), te im je sada neophodna pozitivna reakcija nakon ovog neuspeha. U ovom momentu imaju dva poena manje od Totenhema (koji se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli), ali i utakmicu manje koju upravo trebaju da odigraju protiv Njukasla. Stoga, londonski klub ima apsolutni imperativ trijumfa na ovom gostovanju i osvajanja celog „plena“, kako bi pred poslednje kolo u sezoni ponovo preuzeo četvrto mesto (poslednje koje vodi u Ligu Šampiona – što je njihova ambicija) i sami imali „sudbinu u svojim rukama“. U suprotnom, u slučaju da ne trijumfuju ovoga puta, praktično bi svoje šanse za TOP 4 sveli na teoriju, jer bi tako Totenhem pred poslednje kolo u kojem igra protiv „fenjeraša“ Norič Sitija imao bodovnu prednost i idealnu priliku da se plasira u Ligu Šampiona (što verujemo da „Pevci“ ne bi propustili takvu situaciju). Iz navednog se vidi da je Arsenalu jedina opcija na ovom susretu – pobeda i da „kako znaju i umeju“ moraju da dođu do iste. Neosporno je da sastav Mikaela Artete ima kvalitet, ali veliko je pitanje koliko ovaj generalno dosta mladi sastav ima koncentracije i upravo „znanja“ da odigraju utakmice „na rezultat“ (videla se panika u njihovoj igri nedavno protiv Lids Junajteda kada su i pored prednosti od dva gola razlike i igrača više na terenu uz dosta problema priveli utakmicu kraju, koju su morali dosta ranije da reše u svoju korist). Na strani gostiju je tradicija koja im itekako ide u prilog, jer imaju osam vezanih pobeda protiv Njukasla, odnosno čak neverovatnih 18 trijumfa na predhodnih 19 susreta protiv „crno-belih“!! Izvan sastava su – R.Holding (defanzivac), K.Tierney (defanzivac), T.Partey (vezista), dok je upitan nastup – Gabriel (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Ramsdale – C.Soares, T.Tomiyasu, B.White, N.Tavares – G.Xhaka, M.Elneny – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – E.Nketiah

 

Glavni sudija – D.England

Predlog za tipovanje – P/K 2 / @1.65 – 2:0

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „St. James’ Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje