ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

KRISTAL PALAS – MANČESTER JUNAJTED

KRISTAL PALAS u ovu utakmicu ulazi nakon dva vezana poraza u suretima protiv gradskih rivala – Totenhema na svom terenu (0:4) i na gostovanju kod Čelzija (1:0). Generalno, popularni „Orlovi“ se nalaze u veoma slaboj seriji rezultata, jer su upisali samo jedan trijumf na poslednjih sedam utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Trenutno zauzimaju 12. poziciju na tabeli sa sedam poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, a svakako je opstanak u ligi njihov glavni cilj. Dosta problema imaju sa realizacijom u fazi napada, jer sa samo 17 postignutih golova do sada, jedan su od najneefikasnijih timova u šampionatu. Izvan sastava su – J.Andersen (defanzivac – 17/1/0), N.Ferguson (defanzivac – 0/0/0), J.McArthur (vezista – 0/0/0).

Očekivani sastav (4-3-3) – V.Guaita – N.Clyne, J.Tomkins, M.Guehi, T.Mitchell – J.Schlupp, A.Doucoure, E.Eze – M.Olise, J.Mateta, W.Zaha

MANČESTER JUNAJTED odlazi na gostovanje u London sa novom dozom samopouzdanja, nakon velike pobede u minulom kolu protiv gradskog rivala i aktuelnog prvaka, Mančester Sitija (2:1), iako su imali zaostatak na tom duelu. To je ujedno bio njihov deveti uzastopni trijumf (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), te nema nikakve dileme da se ekipa nalazi u odličnom momentumu, defanziva izgleda sve bolje i sigurnije, dok je u sjajnoj golgeterskoj formi i – Markus Rašford. U slučaju eventualnog osvajanje celog „plena“ ovoga puta, stigli bi do druge pozicije na tabeli uz samo šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal, te nema dileme da im motivacije zasigurno neće nedostajati. Uloga favorita svakako pripada „Crvenim Đavolima“ koji u fenomenalnoj formi odlaze na gostovanje timu koji ima dosta problema u poslednje vreme. Van stroja su – D.Dalot (defanzivac – 14/0), A.Tuanzebe (defanzivac – 0/0), D.van de Beek (vezista – 7/0) J.Sancho (napadač – 7/2), M.Greenwood (napadač – 0/0).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – A.Wan-Bissaka, R.Varane, L.Martinez, L.Shaw – Casemiro, C.Eriksen – Antony, B.Fernandes, M.Rashford – A.Martial

 

Glavni sudija – J.Brooks

Predlog za tipovanje – 2 / @1.85 – 1:1 (0:1)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Selhurst Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje