petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

ARSENAL – EVERTON 

ARSENAL u ovu utakmicu ulazi nakon dve ostvarene pobede na gostovanjima kod Aston Vile (2:4) i Lester Sitija (0:1). Time, prekinuli svoj niz od tri uzastopne utakmice u Premijer ligi bez trijumfa. Opet su „preoteli“ sam vrh tabele i eventualnim osvajanjem celog „plena“ sa ovog duela, stigli bi do pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg konkurenta, Mančester Siti (uz identičan broj odigranih mečeva). Stoga, sa velikim motivom ulaze u naredni duel, koji je ovoga puta i još veći, imajući u vidu da su jedan od svoja tri dosadašnja poraza u sezoni upravo pretpeli na strani protiv narednog rivala, te je svakako prisutna i želja za „osvetom“ pored veoma bitnih bodova. Londonski klub je ne tako davno imao savršen skor pred svojom publikom (7/7), ali na poslednja četiri duela na domaćem terenu svega jedna pobeda, te upravo moraju da kod kuće ponovo krenu sa veoma dobrim izdanjima i rezultatima. To je svakako neophodno do kraja sezone u njihovom nastojanju da osvoje titulu prvaka Premijer lige koju čekaju još od sezone 2003/2004. Popularne „Tobdžije“ su trenutno i druga najbolja odbrana, ali i drugi najefikasniji tim u prvenstvu. Van stroja su – M.Elneny (vezista), G.Jesus (napadač – 5 pogodaka / 5 asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – B.White, W.Saliba, Gabriel, O.Zinchenko – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – E.Nketiah

EVERTON od početka februara ima novog trenara u vidu – Šona Dajča koji je svoj mandat na klupi ovog tima upravo startovao veoma neočekivanim trijumfom upravo protiv Arsenala. Od tada su zabeležili još jednu pobedu uz dva pretrpljena poraza, te se trenutno nalaze u zoni ispadanja sa 21. osvojenim bodom. Nema nikakve dileme da im predstoji velika „borba“ za opstanak u ligi, kao što je bio slučaj i predhodne sezone. Popularne „Karamele“ imaju zaista velikih problema sa realizacijom u fazi napada, postigli su svega 17 pogodaka, najmanje od svih ostalih timova. Samim tim, uglavnom se oslanjaju na igru u defanzivi, posebno na gostovanjima, a pogotovo i nakon dolaska na klupi spomenutog, Šona Dajča. Jednostavno, ekipa nema dovoljno kvaliteta i kreativnosti na sredini terena, ali i u samom napadu, najveći kvalitet imaju upravo u odbrani, te je jasan njihov plan i pristup igre, pogotovo kada igraju na strani protiv objektivno dosta kvalitetnijeg rivala. O tome i govori podatak, da klub iz Liverpula za sada ima samo jednu jedinu pobedu nakon 11 odigranih mečeva na gostovanjima. Izvan sastava su – N.Patterson (defanzivac), J.Garner (vezista), A.Townsend (vezista), D.Calvert-Lewin (napadač – 1 pogodak).

Očekivani sastav (4-3-3) J.Pickford – S.Coleman, J.Tarkowski, C.Coady, V.Mykolenko – A.Doucoure, I.Gueye, A.Onana – A.Iwobi, D.Gray, D.McNeil

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 – 4:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:45 na stadionu „Emirates“.

 

LIVERPUL – VULVERHEMPTON

LIVERPUL (izostanci) – J.Gomez (defanzivac), C.Ramsey (defanzivac), A.Melo (vezista), T.Alcantara (vezista), L.Diaz (napadač – 3 pogodaka / 2. asistencije), dok su upitni nastupi – I.Konate (defanzivac), D.Nunez (napadač – 6 pogodaka / 3 asistencije)

VULVERHEMPTON (izostanci) – B.Traore (vezista – 1. asistencija), S.Kalajdzic (napadač), M.Cunha (napadač), H.Hee-Chan (napadač – 1. asistencija), Chiquinho (napadač)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje