petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – sreda

BRAJTON – MANČESTER SITI

BRAJTON se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 61. osvojenim bodom. Još jedan poen im treba da bi i matematički obezbedili plasman u Ligu Evrope, mada je to i sada „gotova stvar“, jer imaju za čak 16 golova bolju gol razliku od Aston Vile koja je ispod njih i sa kojom i igraju u poslednjem kolu. Samim tim, popularni „Galebovi“ igraju zaista sjajnu i istorijsku sezonu koja će biti „krunisala“ učešćem u Ligi Evrope. Prikazuju itekako kvalitetne partije, pravi su „hit“ sezone, posebno u fazi napada, jer su do sada postigli sjajnih 70 pogodaka, dok u defanzivi i nisu toliko „čvrsti“ posebno u poslednje vreme (ukupno 50 primljenih golova). Pored i definitivnog „osiguravanja“ šestog mesta na prvenstvenoj lestvici, domaćini će svakako u poslednjoj utakmici pred svojom publikom biti motivisani da „daju najbolje od sebe“ u duelu protiv najboljeg tima lige, a potencijalno i najboljeg u Evropi. Van stroja su – R.Sanchez (prvi golman), T.Lamptey (defanzivac), A.Webster (defanzivac), S.March (vezista), A.Lallana (vezista), J.Sarmiento (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Steele – Veltman, Dunk, Colwill, Estupinan – Gross, Caicedo – Buonanotte, Mac Allister, Mitoma – Welbeck

MANČESTER SITI je i oficijalno novo-stari prvak Premijer lige, a titulu je proslavio u minulom kolu kada su na svom terenu savladali Čelzi i tako upotpunili veliko slavlje. „Građani“ se nalaze u zaista fenomenalnoj formi, ne znaju za poraz još od početka februara i prikazuju sjajne partije. Trenutno su ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa 93 datih golova. U poslednje dve utakmice u sezoni nemaju apsolutno nikakvog rezultatskog motiva i značaja, te bi trener ekipe – Pep Gvardiola i mogao priliku za igru da ukaže pojedinim mladim igračima i onima koji su manje igrali, kao što je to bio slučaj protiv Čelzija. Sada im predstoji samo da „odrade posao“ u poslednja dva duela u prvenstvu i da se maksimalno fokusiraju na dva finala – protiv Intera u Ligi Šampiona i protiv Mančester Junajteda u FA Kupu. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), N.Ake (defanzivac).

Očekivani sastav (3-2-4-1) – Ortega – Lewis, Akanji, Laporte – Stones, Rodri –  Mahrez, Palmer, Gundogan, Foden – Alvarez

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 – 1:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Amex“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje