petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

VEST HEM JUNAJTED – NORIČ SITI

VEST HEM JUNAJTED se nakon nekoliko slabijih rezultata „vratio na pravi put“, te su ostvarili dva trijumfa u nizu (oba na gostovanjima). Stoga, trenutno zauzimaju visoku petu poziciju na tabeli sa 34 osvojenih bodova. Pritom, veoma su efikasni u poslednje vreme, jer su postigli čak 10 pogodaka u protekla tri prvenstvena kola. Londonski tim je i u grupi timova koja ima dvocifren broj pobeda u aktuelnoj sezoni, što dovoljno govori o tome da od samog starta šampionata igraju veoma dobro. Videćemo da li imaju „snage“ do samog kraja prvenstva da se „bore“ za TOP 4, ali na polovini sezone stoje veoma dobro i svakako imaju svoje adute i ambicije. Van stroja su – A.Ogbonna (defanzivac), K.Zouma (defanzivac), A.Cresswell (defanzivac), S.Benrahma (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – L.Fabianski – V.Coufal, C.Dawson, I.Diop, A.Masuaku – D.Rice, T.Soucek – J.Bowen, M.Lanzini, N.Vlasic – M.Antonio

NORIČ SITI za sada apsolutno najslabiji tim u ligi, stoga se i trenutno nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa svega 10 sakupljenih poena. U seriji su od pet vezanih poraza u Premier ligi, na kojima nisu postigli nijedan jedini pogodak! Popularni „Kanarinci“ sa tek 8 datih golova imaju naslabiji napad u ligi, dok sa 42 primljena gola i „najporozniju“ defanzivu. Svi ovi parametri ukazuju da Norič Siti jednostavno nema kvaliteta za elitni rang takmičenja, te je gotovo „siguran“ njihov ekspresan povratak u Championship. Izvan sastava su – C.Zimmermann (defanzivac), A.Omobamidele (defanzivac), L.Rupp (vezista), M.Normann (vezista), B.Gilmour (vezista), J.Rowe (napadač), dok je upitan nastup – T.Cantwell (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – T.Krul – M.Aarons, G.Hanley, B.Gibson, B.Williams – K.McLean, A.Idah, P.Lees-Melou – P.Placheta, T.Pukki, M.Rashica

 

Glavni sudija – S.Hooper

Predlog za tipovanje – T1 1+I&2+ / @1.75 – 2:0 (1:0)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:45 na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje