subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Primere – 28. kolo – petak

Granada – Hetafe

Večeras od 19:30 na programu je susret između Granade i Hetafea. Meč se igra na Karmenoso na kojem Granada igra od 1995 godine. Ovo su ekipe iz gornjeg dela tabele i očekuje se veom zanimljiv susret.

Granada je ove sezone u samom vrhu Španskog fudbala. Nalaze se na 9. mestu lige i ovo je njihova najbolja sezona u istoriji kluba. Europa liga im beži samo 4 boda, a sigurno da imaju motivaciju da ispune taj cilj. Kod kuće igraju naročito dobro, te su u poslednjih 6 utakmica pobedili čak 5 puta., a remizirali samo sa Seltom. Zanimljivo je da su svi ti mečevi dolazili iz X u 1. Na 27 mečeva u Primeri postigli su 33 gola a primili 32.  Najbolji strelac ekipe je Venecuelanac Darwin Machis koji ima 6 pogodaka, dok po 5 imaju Carlos Fernadnez i Antonio Puertas. Na današnjem meču Granada neće moći da računa upravo na Antonio Puertasa (veznjak – 26/5/0), Quinia (defanzivac – 10/0/0), kao i na dugo povređen dvojac Neyder Lozano (defanzivac – 2/0/0), Alex Martinez (defanzivac – 2/0/0), dok je pod upitnikom Angel Montoro (veznjak – 12/1/0).

Očekivani sastav Granade 3-4-1-2 : Silva – Sanchez, Duarte, Diaz – Neva, Gonalons, Herrea, Folquier – Machis – Fernandez, Soldado.

Hetafe je 5. na tabeli sa 46 bodova. Ekipa se bori za Ligu Šampiona sa još 4 ekipe, a to im je prošle sezone umalo uspelo. Zadovoljili su se ligom europe na kraju, gde su ove godine prošli u osmini finala izbacivši Ajax. Hetafe igra veoma tvrdo na rezultat, to i govori njihova gol razlika 37:25. U gostima su treća najbolja ekipa, te su gubili samo od ekipa iz prvih 5. Sa ostalima su lako izlazili na kraj. Ovaj meč će im biti od velikog značaja pa će morati da zapnu i daju sve od sebe da uzmu nova 3 boda. Najbolji strelac ekipe je Angel sa 10 golova, sledi Jaime Mata sa 8, dok je Soldado tek na koti 2 što je razočaravajuće. Trener Hetafea neće moći da računa upravo na Jaime Matu (napadač – 24/8/5) zbog kartona, a takođe zbog kartona neće igrati Mauro Arambari (vezista – 25/1/0) i Nemanju Maksimovića (veznjak – 25/2/1).

Očekivani sastav Hetafea 4-4-2 : Soria – Suarez, Etxeita, Dakonam, Olivera – Cucurella, Etebo, Timor, Nyom – Molina, Rodriguez.

Predlog za meč – X poluvreme ili X kraj, kvota je 1,58.

(1:0) 2:1

 

Valensija – Levante

Od 22:00h na Mestalji se igra derbi Valensije. Biće ovo jedan veoma zanimljiv susret, a žal ostaje jer publika neće moći da prisustvuje na stadionu. Kladionice favorizuju Valensiju.

Valensija je 7. na tabeli sa 42 boda. Grčevito se bore za mesto u Europi, a naravno da je cilj opet liga šampiona. Moramo priznati da ove sezone Valensija ne zaslužuje to, a ostalo je još 11 kola da dokažu da im mestu u LŠ ipak pripada. Oni su pored Barselone i Reala najbolji domaćin lige, nisu doživeli ni jedan jedini poraz na Mestalji. Barselona je pala 2:0 dok su sa Realom remizirali 1:1 golom Benzeme u 94. minutu. Trojac Valensije je Gameiro – Gomez – Parejo  koji su postigli 22 od 38 golova. Trener neće moći da računa večeras na Geoffrey Kondgbiju (veznjak 17/1/0), Ezequiel Garay ( defanzivac 17/0/0), a pod znakom pitanja je Gabriel Paulista (defanzivac 24/0/0).

Očekivani sastav Valensije 4-4-2: Cillesen – Gaya, Paulista (?), Diakhaby, Wass – Guedes, Coquelin, Parejo, Soler – Moreno, Gameiro.

Levante je 13. na tabeli sa 33 boda. Ne mogu ni gore ni dole, tako da će oni ovaj meč igrati malo rasterećenije. Na gostujućem terenu imaju 6 poraza u nizu i svaki put su primili 2 gola. Na ruku im ne ide ni tradicija protiv Valensiju gde imaju 5 poraza u nizu. Na gostujućem terenu poražavajućih 9 bodova, pobedili su Sosijedad, Granadu i Leganes sa po 2:1. Gol razlika im je 32:40, a u gostima su primili čak 28 golova. Najbolji igrač Levantea je najbolji strelac ekipe Roger koji je postigao 11 golova, dok Borja Mayoral ima 5 golova. Levante će večeras biti kompletan, nema povređenih ni suspendovanih igrača.

Očekivani sastav Levantea 4-4-2: Fernandez – Tono, Postigo, Vezo, Miramon – Campana, Vukčević, Radoja, Bardhi – Marti, Mayoral.

Predlog za klađenje: Valensija daje 2 gola, kvota je 1,67.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje