petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE 2 – PETAK 12. JUN

Nakon Džumhura odlučili smo se za još jedan teniski predlog, a radi se o egzibicionom turniru u Nemačkoj. Snage će odmeriti Janik Hanfman i Daniel Masur. Kladionice favorizuju Hanfmana sa kvotom 1,40 i to je po nama više nego solidna kvota. Šta više, naše neko razmišljanje je da je Hanfman mnogo veći favorit nego što to kvota prikazuje.

O Hanfmanu smo pričali u nekim prethodnim najavama. Konkretno na ovom turniru Jan Lenard Štruf i on su ubedljivo najjači igrači na ovom turniru. Hanfman se zaista uželeo tenisa i veoma je vredan. Igrao je tokom celog maja na egzibicionim turnirima gde su zaista igrali anonimusi, a slobodno se može reći i rekreativci. Ipak, motivacije nije nedostajalo Hanfmanu, jer je igrao ozbiljno i uglavnom beležio lagane pobede. Sve te dobre igre preneo je i ovde gde je ostvario dve pobede u bez izgubljenog seta.

Što se Masura tiče, on je trenutno 252. igrač na ATP listi. Čelendžer igrač koji svoju sreću traži na tim nižim turnirima, a vrlo često igra i fjučerse. Ovde je zabeležio tri pobede, ali to su pobede nad Kravicom (618. na ATP listi), Velteom (911. na ATP listi) i Govojčikom (125. na ATP listi). Pobeda nad Govojčikom jeste jaka i dobra, i vrlo verovatno je ona razlog za ovu kvotu. Ipak, pomenuti igrači nisu ni približnog kvaliteta kao što je Hanfman, te ako bude igrao kao do sada ne bi trebao da ima problema.

Predlog za klađenje: Pobeda Hanfmana 2-0 2,10
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Hanfmana 1,40

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje