sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 13. Mart

Članak otvarati do 19:00


Druga runda mastersa u Indijan Velsu donosi duel između Huberta Hurkača i Tomija Pola. Kladionice ovde vide egal meč, te su postavile maltene egal kvote. Margina za gemove je postavljena na 22,5.

Trebao bi ovo biti jedan dobar meč, jer su akteri meča u dobrim formama. Hurkač je pre Indijan Velsa osvojio turniru Marseju, da bi posle toga igrao četvrtfinale Dubaija gde ga dobija Novak Đoković. Pol sa druge strane je igrao finale turnira u Akapulku koje gubi od De Minora posle velike borbe.

Ako bi gledali i mečeve na ovom turniru i jedan i drugi su poprilično lako dobili svoje protivnike. Hurkač Popirina, a Pol Štrufa.

Analizirajući mečeve Huberta Hurkača može se doći do zaključka da je overaš. To se nekako i podrazumeva, jer mu je servis glavna odlika, mada ume on da odigra i u polju sasvim korektno. Konkretno, on je ove sezone odigrao 14 mečeva na dva dobijana seta i 10 je otišlo preko današnje margine uz jedan koji je stao baš na marginu. Jesu se većina mečeva igrala u dvoranskim uslovima, ali opet ne treba zanemariti tu činjenicu. Produženi set je viđen u 15 od 18 mečeva.

Ako bi gledali njegove mečeve na mastersima u drugom kolu, Hurkač ima skor 16:9. Od ovih 26 mečeva čak 17 mečeva je otišlo preko današnje margine. Produženi set je viđen u 19 mečeva.

Trebao bi ovo biti vatren meč, te ćemo odigrati over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Pola 4-6 6-2 6-4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje