Predlog na skokove igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Looney (Warriors) 7.5 – skokovi, 5sk

Glavna i jedina uloga Kevona jesu skokovi ponajviše u odbrani. U čitavoj seriji čisto sumnjamo da će Steve Kerr držati centra više od 12 minuta u igri, jer Dallas igra svojevrsan small-ball sa Dwight Powellom na centru.

Powell nije klasičan centar, već bi po narativu trebaio biti igrač koji širi reket, a u toj situaciji je Looney izlišan i teško da će izlaziti van reketa i juriti Dwighta po terenu.

Dobro za našu opkladu je što se Otto Porter Jr vraća nakon povrede u sastav, tako da sa Bjelicom i Kumingom, Warriorsi mogu da isprariraju i odigraju Small-ball na Kleberu i Powellu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.