četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

Nastavlja se MLS liga. Za ovo kolo smo spremili nekoliko interesantnih najava.

01:30h Filadelfija-Inter Majami

Filadelfija u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Red Bula. Tim remijem su produžili seriju bez pobede na 5 mečeva. Zanimljivo je da su oni počeli sezonu fantastično. U prvih 6 kola 5 pobeda i samo 1 poraz. Bili su ubedljivo prvi na tabeli i svi su prognozirali da će ove sezone poprilično dominirati. Krasila ih je veoma jaka odbrana. Samo su dva gola primili u tih 6 kola. Eto, nakon toga veliki pad forme koji traje još uvek. Mislim da je glavni razlog tog pada forme tj loših rezultata odbrana. Oni u tih narednih 5 mečeva nisu nijednom uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Odjednom je nestala ta granitna odbrana i to je uticalo na rezultate. Napad je tu, napad je konstantan tokom cele sezone. Napad postiže u proseku 1-2 gola po meču i to se ne menja. Sve u svemu jedna kvalitetna ekipa,ali i ekipa koja nikako da izađe iz krize.Možda je ovo pravi meč gde bi konačno mogli da slave i da se vrate na staze uspeha.

Veliki projekat Dejvida Bekama u ovo kolo ulazi nakon remija protiv DC Uniteda. Tim remijem su produžili seriju na tri meča na kojima nisu slavili. Ne odvija se sezona baš onako kako je Bekam želeo. Napravio je on dobar tim, sastavljen od nekolicine kvalitetnih, tj velikih imena svetskog fudbala. Postavio je na klupu svog bivšeg saigrača Fila Nevila,ali nema rezultata tj nisu na onom nivou na kojem je on očekivao. Jedan od njihovih glavnih problema ove sezone jeste odbrana. Primaju zaista mnogo golova. Doduše to i nije neočekivano s obzirom na stil igre koji gaje. Oni igraju ofanzivan, otvoren fudbal. Na njihovim mečevima ove sezone pada zaista mnogo golova. Za bolje rezultate ove sezone moraće da poprave odbranu, bez toga teško da mogu išta da učine.

Prognoza: Što se samog meča tiče, Filadelfija je favorit bez obzira na krizu u kojoj se nalaze. Mogli bi oni na ovom meču da postignu nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55 – 0:0


02:30h Nešvil-Montreal

Nešvil u ovo kolo ulazi nakon poraza od Hjustona. Nešvil je ekipa koja je prošle sezone bila fenomenalna,ali ove nikako da pronađu taj ritam. Tim su koji igra sjajno na domaćem terenu gde imaju seriju od 24 meča na kojima nisu poraženi,ali kada je reč o mečevima na strani tu je već totalno drugačija situacija. Takođe, zanimljivo je da mnogo bolje igraju sa timovima iz Istočne konferencije, nego sa ovima iz svoje Zapadne. Čini se da im mnogo više odgovara istok, uostalom videćemo šta će biti jer im sada predstoje tri vezana meča sa timovima sa istoka. Nešvil je ekipa koja se karakteriše kao veoma čvrsta. Malo golova primaju i malo daju. Čak, šta više odbrana se dosta pokvarila, očekivalo se da primaju mnogo manje golova nego što je sad slučaj. Gledajući statistiku, ispostavlja se da su im prva poluvremena najveći problem. U velikom broju utakmica oni su tim koji prvi primi gol i to odmah na startu meča i onda jure rezultat. Nekad uspeju da preokrenu, nekad ne. Sve zavisi od kvaliteta rivala. Generalno je jako teško to učiniti i to se vidi po njihovom učinku ove sezone. Sve u svemu daleko od tima od prošle sezone. Mora i može to mnogo bolje.

Sa druge strane terena naćiće se ekipa Montreala. Montreal ove sezone igra zaista sjajno. Prvi su na istoku, imaju seriju od 8 mečeva na kojima nisu doživeli poraz i pokušaće tu seriju da produže i u ovom kolu. Oborili su rekord franšize po broju mečeva bez poraza. Ništa na početku nije nagoveštavalo ovako nešto. Nensijeva ekipa je imala 4 vezana poraza, bili su na dnu tabele,ali je upravni odbor imao strpljenja za ovog trenera i to se isplatilo. Montreal igra zaista sjajno, pogotovo u ofanzivi. Jedna su od najefikasnijih ekipa u ligi, na 7 od 12 mečeva ove sezone su postizali 2 ili više golova. Jedina zamerka jeste na odbranu. Igraju zaista otvoren napadački fudbal i pri tome odbrana strada. Na prste jedne ruke se mogu izbrojati mečevi na kojima oni ne primaju golove. Jednostavno, oni su ove sezone ekipa koja je sinonim za golove.

Prognoza: Jedan veoma težak meč za prognozu kada je reč o konačnom ishodu. Ono što je realnije odigrati jesu golovi. Verujem da će ih biti na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.98 – 2:1


04:30h San Hose-Portland

San Jose u ovo kolo ulazi nakon sjajne utakmice protiv Vankuvera.Odigrali su jedan sjajan meč pre svega za publiku. Utakmica je završena rezultatom 3-3,a moglo je biti još golova.Ovakav rezultat i nije previše za čuđenje pre svega jer je San Hose ekipa na čijim mečevima ove sezone pada jako mnogo golova. U dosadašnjih 11 kola na njihovim mečevima je palo 45 golova, što je u proseku čak 4 po meču. San Hose je ekipa koja ove sezone igra izuzetno otvorene utakmice. Od prvog minuta napadaju rivala, upravo zbog takvog pristupa pati i njihova odbrana, primili su najviše golova od svih timova u ligi, ali dobro, odlučili su se za takav stil igre i ne popuštaju. Što se napada tiče pucaju iz gotovo svake prilike koja im se pruži. Otuda i u proseku 8-10 šuteva ka golu rivala i to u okvir gola. Zaista su tim koji je lepo gledati. Sad koliko će im to doneti uspeha ove sezone, ako je suditi po početku, veoma malo.

Sa druge strane je ekipa Portlanda. Ekipa koja ne važi za neku preterano efikasnu ekipu,ali i ekipa koja u ovo kolo ulazi nakon jedne ubedljive pobede. Oni su u prethodnom kolu pregazili Kansas Siti sa 7-2. Uspeli su da postignu 7 golova, a mogli su i više. Prava napadačka raposodija. Tom pobedom su prekinuli niz mečeva na kojima nisu slavili. Ako izuzmemo ovaj meč igraju jako lošu sezonu. Nikako da uhvate neki ritam i krenu sa pobedama i penjanjem na tabeli. Taman kad odigraju dobar meč usledi niz loših. Imaju najviše nerešenih utakmica u ligi. Tim su koji igra čvrste utakmice, ne primaju previše golova,ali ih ne daju. Naravno izuzimajući prošlo kolo. Mogli bi zapravo da momentumu te utakmice u prošlom kolu da nastave seriju pobeda i tako se popnu na tabeli, videćemo.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč. Mogli bi videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.50 – 3:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje