Advertisement

Predlog na konačan ishod za koji smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


LA Clippers – Utah Jazz h1 -3.5 @1.79

Ovu prognozu dajemo sa mišlju da će teško ekipa Utah Jazza napraviti popularnu metlu i dobiti seriju sa 4-0. Istina je da ekipa koju predvodi Donovan Mitchell igra jako dobro, ali kvalitet nikako nije toliko na njihovoj strani.

Ukoliko već u 3. meču (današnjem) ne dođe do vraćanja jednog brejka, u 4. meču ćemo odigrati sa povećanim ulogom opet na Clipperse (ukoliko dakle bude 3-0 nakon danas).

Kawhi Leonard koji je par puta bio MVP Finala sa Torontom i Spursima, neće dozvoliti čišćenje ni po koju cenu kako ne bi uništio svoju reputaciju u košarkaškim krugovima.

Clippersi jesu pomalo izmoreni i od serije sa Dallasom, ali opet imaju respektabilan sastav spobosan da seriju dovede makar do jedne pobede.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here