subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Barbora Krejčikova – Anastasija Pavljučenkova – Najava finala Rolan Garosa

Danas je na programu veliko finale ženskog dela turnira na Rolan Garosu. Za titulu će se boriti Čehinja Barbora Krejčikova i Ruskinja Anastasija Pavljučenkova. Prema kladionicama blagi favorit za podizanje trofeja je Krejčikova, čija se pobeda plaća kvotom 1,80, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Da ste bilo kog ljubitelja tenisa pitali ko će igrati finale Rolan Garosa u ženskoj konkurenciji, čisto sumnjamo da bi neko rekao ovaj par. Zaistaa, tenis je još jednom pokazao koliko može biti nepredvidiv i težak za klađenje. No, sam plasman ove dve teniserke je apsolutno zaslužen, jer su pokazale ubedljivo najviše na turniru.

Ogromnog iznenađenje je Krejčikova. Sjajna Čehinja je poznata pre svega u dubl konkurenciji gde će gle čuda igrati finale u paru sa Katerinom Siniakovom. Čehinja je osvojila dosta velikih titula u dublu, ali eto sinila joj je ideja da zaigra singl. Pretodnih par nedelja su bile fenomenalne za nju, jer je osvajala turnire i eto je danas na pragu da osvoji grend slem. Krasi je sjajan takmičarski duh, borba do poslednjeg atoma snage i veliko iskustvo baš zbog tog iskustva u dublu. Njoj nisu teško pali ovi mečevi u kasnoj fazi turnira u kojima ona nema iskustva samo zbog toga. Glava na jako visokom nivou i nije slučajno u finalu.

Šta tek reći za Paljvučenkovu? Ruskinje kada igraju one igraju kao u transu, samo je problem što se to ne dešava u kontinuitetu. Bila je tu Dinara Safina, Svetlana Kuznjecova, Elena Dementjeva, sve su bile sjajne, ali je falio kontinuitet. No, kada su u formi onda gaze sve pred sobom i to je slučaj sa Pavljučenkovom ove nedelje. Sjanja kretnja, snažni udarci, glava na vrhunskom nivou i rezultat je tu.

Težak je meč za prognozu zaista, ali mi moramo prednost dai Krejčikovoj. Čehinja igra već mesec dana na visokom nivou i ne nazire se njen pad u igri. Toliko joj prijaju ovi uslovi u Parizu da će igrati finale u dublu, a čak je i u miks dublu stigla do polufinala. Ne spominjemo bezveze njeno iskustvo u ovakvim mečevima koje može doći do izražaja. To su neke male sitnice koje po nama nju čine favoritom i zbog toga joj danas ukazujemo poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Krejčikova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje