Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Dan. Green (Philadelphia) 9.5 minus – postigao 5 pts

Prvi meč na Floridi u seriji Heata i Sixersa je prognoziran na oko 209 poena. I pored činjenice da ne igra prvi strelac ekipe – Joel Embiid, odigraćemo Dannya u seriji sve dok ne dođe minus, zato pametno ulažite.

Embiid ne igra, ali će danas zaigrati Australijanac – M. Thybulle koji nije imao pravo nastupa u Kanadi jer nije vakcinisan. Očekujemo maksimalno 25 minuta za iskusnog Greena.

Na poslednjih 8 mečeva bez Embiida, Green je beležio: 9, 6, 10, 14, 0, 8, 6 i 0.

U dresu Sixersa odigrao je 6 utakmica protiv Miami Heata i beležio: 29, 12, 11, 9, 6 i 6.

Verujemo da će Green uz Thybullea biti zadužen za čuvanje Jimmy Butlera, pa je moguće i da uđe u problem sa faulovima ukoliko zvezda Heata bude agresivna u napadu.

Ukoliko danas bude prebacio marignu, igramo ga martingale u sledećem meču.

Martingale – povećavamo ulog za duplo u narednim mecevima, sve dok opklada ne bude dobitna.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.