nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[FREE] Gosti su ovog puta bliži pobedi!

Večeras će se u noći između ponedeljka i utorka sastati Platense i Argentinos Jrs od 2:30 ujutru po našem vremenu, a reč je o 13. kolu argeitnskog prvenstva „Copa de la Liga Profesional„. Priv prvom pogledu na tabelu, vidimo da će gostima pobeda značiti, jer bi istom sebi trasirali put na poziciju iznad, i imali bi svega 5 bodova manje od prvoplasiranog Rasinga. Pored toga, večeras će biti u punom sastavu, dok će domaći tim biti oslabljen.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Za Club Atlético Platense neće igrati Iván Gómez (7n/2g/0a, defanzivni vezni), Nicolás Bertolo (8n/0g/2a, levo krilo), Franz Gonzales (8n/0g/0a, centralni vezni) i Horacio Tijanovich (5n/0g/0a, levo krilo).

Kada je reč o formi, treba istaći da je Platense na poslednja 4 duela pred svojim navijačima poražen, a samo na jednom od ta 4 duela je postigao gol. Sa druge strane, Argentinos ima 5 pobeda, 1 remi i 2 poraza na poslednjih 8 duela, pa se može reći da je u dosta boljoj formi.

Od Argentinaca svakako ne očekujemo preterano efikasan fudbal, a mi ćemo se opredeliti za opciju „X2&0-3“ po kvoti 1.58, dok na vama ostaje da vidite da li se slažete sa nama, ili mislite drugačije.

1:1


Slika: Printscreen (YouTube)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje