Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. Paul (Phoenix) 16.5+

meč 5: 7 poena, 10 asistencija


Nakon 2 užasna meča u izvedbi Chris Paula, serija je poravnata na 2-2 i očekuje nas još minimalno 2 meča u seriji.

Popularni CP3 je u meču broj imao 7 izgubljenih lopti, nakon samo 4 u prve 2 utakmice. U poslednjoj odigranoj utakmici imao je probleme sa faulovima i generalno je bio nervozan zbog provokacije navijača prema njegovoj majci. Odigrao je svega 23 minuta i zabeležio 6 faulova.

U prva 2 meča na domaćem parketu zabeležio je protiv Dallasa 19 i 28 poena. Verujemo u minutažu od 35 minuta, i nadamo se da će meč biti umerenog ritma kako bi CP3 prebacio marignu.

U regularnom delu sezone je imao 7, 18 i 20 poena protiv Mavsa.

Ukoliko danas ne prebaci, dupliramo ulog naredni meč bez obzira na ishod današnjeg meča.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.