utorak, 18. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – poeni i asistencije (1.2.) predlog br .2

Predlog izgledne šanse za prolaz


M. James (Monaco) 18.5 – poena, 4.5+ asistencije , kladionica Maxbet

13pts, 6asts


[PREMIUM] Evroliga – poeni igrača (1.2.)


ALBA Berlin će danas najverovatnije biti bez usluga M. Lo, a u toj konstalaciji nismo sigurni da su kadar da zaustave Monaco.

Ekipa iz Kneževine igra u petak protiv Real Madrida i smatramo da je James delom mislima već u tom meču.

Pored tih nagoveštaja, moguće je da će danas imati problema sa defanzivom trenera Israel Gonzalesa kao u prvom meču ovih rivala kada je imao 8 poena i 7 asistencija. Trener nemačke ekipe koristio je određenu vrstu zone koja je terala Jamesa da baca asistencije radije nego što se opredeljivao za šut (uzeo svega 5 šuteva uz 2 bacanja).

Sa obzirom da je ALBA umalo dobila taj meč (Okobo pogodio za pobedu u poslednjoj sekundi), ne verujemo da će trener praviti nove taktike.

I sam James je bio aktivan na Twitteru posle meča jer je dobio kritike, i izjavio je ostao jednocifren ali je makar kreirao 15 otvorenih šuteva. Osim ako se ne zainati, smatramo da ostaje ispod margine kao i da će razigravati igrače kao i u prvom meču.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje