četvrtak, 29. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (1.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Butler (Miami) 24.5+, alt 22.5+, 35pts

Na današnjem meču neće biti Bam Adebaya, i nismo sigurni da li je to dobra ili loša stvar za našu opkladu.

Elem, razloga zašto nam se dopada jeste neophodna što bolja pozicija na tabeli kako bi izbegli Play In turnir. Trenutno su na 7. poziciji i beže im Netsi za 2 pobede. Dallas ako danas ne pobedi Miami, zagoračaće sebi poziciju za doigravanje uopšte!

Od njegovog dolaska u Miami, odigrao je 6 mečeva protiv Reggie Bullocka i 2x prebacivao marginu (27 i 26), a jednom prešao alt sa 23 poena.

Verujemo u izuzetnu agresivnost Jimmya sa 10+ slobodnih bacanja.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje