petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 26. kolo (nedelja)

VERDER BREMEN – HOFENHAJM

VERDER BREMEN se trenutno nalazi oko sredine tabele sa 31. osvojenim bodom na svom kontu. U ovom momentu imaju devet poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, što je ujedno i njihov prioritet u povratničkoj sezoni u Bundesligi. Sa druge strane, eventualan „izlazak“ u Evropu je nerealan domet, te do kraja prvenstva im preostaje da samo i matematički osiguraju svoj opstanak u ligi. Klub iz Bremena uglavnom igra veoma efikasne duela, trenutno imaju gol razliku 39:48, što je u proseku zaista sjajnih 3.48 pogodaka po meču. U poslednje vreme su u „padu“ forme, jer su ostvarili samo jednu pobedu na predhodnih šest ligaških utakmica. Popularni „zeleno-beli“ u aktuelnoj sezoni ne briljiraju na svom terenu, jedan su od najslabijih domaćina u Bundesligi (gledajući broj osvojenih bodova), te imaju skor od – pet pobeda, jednog remija i sedam poraza uz gol razliku 22:21. Ipak, mogu da se pohvale da u svojim redovima imaju trenutno najboljeg strelaca u šampionatu – N.Fullkrug (15 pogodaka). Izvan sastava su – F.Agu (defanzivac), F.Hissner (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2)J.Pavlenka –  A.Pieper, N.Stark, M.Friedl – M.Weiser, L.Bittencourt, C.Gross, J.Stage, A.Jung – N.Fullkrug, M.Ducksch

HOFENHAJM je napokon prekinuo svoj ogroman „post“ bez pobede koji je iznosio neverovatnih 14 utakmica u Bundesligi, te su dospeli na poslednje mesto na tabeli. Ipak, pre reprezentativne pauze uspeli su da savladaju berlinsku Hertu (3:1) i tako barem privremeno napuste opasnu zonu, ali nema dileme da im do kraja sezone predstoji velika „borba“ za opstanak. Spomenuta pobeda u proteklom kolu treba zaista da da novi podstrek i dozu neophodnog samopouzdanja ekipi iz Zinshajma za poslednji deo sezone. Hofenhajm poseduje kvalitet, zasigurno igrački nije među najslabijim timovima u ligi, ali jednostavno moraju da podignu svoju formi i krenu sa dosta boljim rezultatima. I njihove utakmice su „po pravilu“ efikasne, sa prosečno 3.12 golova po meču. Sada odlaze na gostovanje koje im tradicionalne „prija“, jer nisu poraženi u Bremenu na poslednjih sedam utakmica u okviru Bundeslige. Van stroja su – J.Che (defanzivac), G.Promel (vezista – 1 gol / 1. asistencija), J.B.Larsen (vezista – 1 gol), M.Dabbur (napadač – 5 pogodaka / 1. asistencija), dok je upitan nastup – K.Dolberg (napadač).

Očekivani sastav (3-4-3) – O.Baumann – O.Kabak, K.Vogt, K.Akpoguma – R.Skov, A.Stiller, D.Geiger, Angelino – A.Kramaric, I.Bebou, C.Baumgartner

 

Glavni sudija – S.Stegemann

Predlog za tipovanje – 3+ / @1.65 – 1:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu Weser“.

 

KELN – BORUSIJA MEHENGLADBAH

KELN (izostanci) – K.Pedersen (defanzivac), J.Thielmann (napadač – 1 pogodak / 1. asistencija), F.Dietz (napadač – 1 gol), S.Andersson (napadač), M.Uth (napadač)

BORUSIJA MEHENGLADBAH (izostanci) – T.Jantschke (defanzivac), J.Weigl (vezista)

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje