četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (1. Novembar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz.


P. George (Oklahoma) 28.5 minus postigao 32

rezime: meč ni blizu Blowouta- i PG prebacuje u poslednja 3 minuta meča.

Oklahoma danas gostuje u Staples centru, gde se se karte mogu naći i za 3$. Toliko vlada neinteresovanje za jednu od najlošijih ekipa na Zapadu, da su Clippersi morali da spuste cenu karte minimalan iznos.

LA Clippersi su danas favoriti sa hendikepom od 11 poena u meču prognoziranom na oko 210 poena.

Gostujuća ekipa danas igra bez 2. strelca ekipa – Lu Dorta (11.7pts). OKC ima dosta talentovanih igrača među kojima se svakako izdvaja bivši igrač Clippersa – Shai Gilgeous Alexander koji će danas imati posebnu motivaciju.

Međutim, mi smo se opredelili za najboljeg strelca Clippersa – i to sa minusom poena. Paul George je današnju marginu prešao 3x u 5 utakmica (29, 41 i 42), dok je 2x ostajao ispod (14 i 12 poena) u sezoni.

Clippersi imaju svega 1 pobedu iz 5 mečeva, ali danas bi meč trebao biti lagan za njih i razliku bi trebali napraviti već na startu.

Popularni PG je noseći dres Clippersa odigrao 5 mečeva protiv OKC-a i jedanput prebacio marginu sa 29 poena. Istina, u tim mečevima je nastupao i Kawhi Leonard. Ali danas smatramo da neće biti potrebe za naprezanjem glavne zvezde koja svakako može da saspe 30 poena ovako lošoj ekipi Oklahome.

Thunder je na 4 gostovanja ove sezone ostvario užanse rezultate i gotovo svaki put je bio blowout. Protiv Bucksa -20, Utah -21, Rockets -33, Warriors -22.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje