subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (10. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Durant (Brooklyn) 28.5+, 25pts  blowout, nije igrao q4

Philadelphia danas igra bez Danny Greena, a Brooklyn bez LaMarcus Aldrige-a. Meč bi trebao biti pravi derbi gledajući zvezde koje igraju na ovom meču.

Posebnu motivaciju bi danas trebalo da ima James Harden koji je nezadovoljan komunikacijom sa Kyrie Irvingom, otišao upravo u Phillu.

Smatramo da ni Kevin Durantu neće manjkati motivacije protiv 1. kandidata za MVP titulu. Popularni KD će pokušati da uništi eventualnom pobedom Joel Embiida.

Istina, Durant je prošli meč odigrao dosta sa dosta smanjenim usage rate-om pošto je glavnu reč vodio Irving sa 50 poena. Danas smatramo da će biti obrnuta situacija.

Kevin protiv današnjeg defendera – Tobias Harrisa na poslednjih 4 meča beleži: 34, 29, 34 i 33 poena.

Od povratka iz povrede Durant beleži 31, 37 i 14 poena u poslednjem meču.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje