četvrtak, 20. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – Poeni igrača (11. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Bacon (Monaco) 12.5+

D. Bacon koji u sezoni ima prosek 0.6 asistencija, danas je rešio da deli loptu pošto je zabeležio 6 asistencija. Šteta za opkladu.

Od kad se vratio iz povrede, Dwayne je odigrao 2 meča. U oba ta meča je igrao po 20 minuta – u Francuskoj nije bio aktivan u napadu sa svega 3 šuta i 3 zabeležena poena, dok je u Evroligi imao 16pts (doduše uz odličan šut za 3 poena, 4-7).

Još od svog prvog nastupa za Monaco se videlo da je Bacon najkvalitetniji igrač uz Mike Jamesa u ekipi. Upravo od njih dvojice će Saša Obradović tražiti trijumf protiv ne toliko dobrog Efesa ove sezone. Pored dvojice niskih igrača, i Monteijunas je izuzetno agilan u napadu.

Bacon ukoliko ne uđe u problem sa ličnim greškama što je karatekristično za Amerikance u prvoj sezoni evropske košarke, danas može da broji do 15 poena. U prvom meču protiv Efesa zabeležio je 12 poena uz 4 promašene trojke iz isto toliko pokušaja. Verujemo da će defanzivac na njemu danas biti E. Bryant, a potom i J. Anderson. Krunoslav Simon je upitan, ali ne verujemo da će zaigrati.

Poslednjih 5 evroligaških utakmica koje je Bacon odigrao kod kuće: 18, 19, 11, 21, 10.

Na današnjem meču nema ni Anđušića što ne utiče direktno na minute Bacona, ali utiče na nešto veći broj šuteva za 3 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje