utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- poeni igrača (11.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Collins (Atlanta) 10.5+, 11pts

Nekada je bio igrač koji se nalazio na marigni od 18.5, ali usled kojekakvih konstrukcija u franšizi, on je nekako izvisio i nalazi se na ovoj mizernoj margini.

Upravo zato što je nebitan u napadu ekipe, retko kad smo se i odlučivali njega da odigramo, a danas ga prevashodno predlažemo jer je Bogdan Bogdanović OUT (iako on ima više uticaja na Sadiq Beya koji je sa klupe), ali i D. Hunter je upitan.

Što se tiče h2h sa Bostonom, u neka drugačija vremena on je svaki put prelazio ovu marignu. Na poslednjih 8 utakmica njegov učinak je: 12, 21, 20, 14, 8, 20, 30 i 22.

Učinak Collinsa bez Bogdana: 11, 11, 6, 13, 23, 8, 7 i 16 poena.

Učinak Collinsa bez Huntera: 19, 11, 7, 21, 26, 16, 9 i 21.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje