četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Subota 11. Mart

Indijan Vels je startovao. Iako ima danas mnogo mečeva, parovi baš i nisu neki. Jedini vredan pomena je onaj u kojem će snage odmeriti Italijan Lorenco Museti i Francuz Adrijan Manarino.

Kladionice baš gotive mladog Musetija te njegovu pobedu plaćaju kvotom 1,70. Favorit je uprkos katastrofalnoj formi, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Kao što smo već rekli Museti je u očajnoj formi. On je nakon Australije igrao u Južnoj Americi na šljaci i nije se lepo proveo. Bueno Aires samo drugo kolo, a nakon toga ispadanje na startu Rija i Santijaga. Rivali koji su ga dobijali nisu neka ekstra imena, tako da sa relativno niskim samopoizdanjem Italijan dolazi u Kaliforniju.

Manarino sa druge strane dosta solidno. Četvrtfinale Dalasa, četvrtfinale Delrej Biča i nakon toga iznenađujuć poraz od Imera u Akapulku. Sasvim solidno i realno konstanta za njega. Ovde je već igrao jedan meč i posle velike drame dobija Dominika Tima.

Što se ovog meča tiče možete očekivati sve, ali bukvalno. Museti nije tako loš kao što rezultati pokazuju i vreme je da proradi. Mi idemo u nekom pravcu overa, jer obojica imaju problema sa konstantnošću. Ako pogledamo malo rezultate Manarina možemo videti mahom dramatične mečeve. Konkretno, on je ove sezone odigrao 13 mečeva na dva dobijena seta i na 7 je došao over na 21,5 marginu uz dva meča koja su tačno stala na margini. Ako gledamo mečeve na grend slemovima Manarino je odigrao 15 mečeva i na čak 12 je viđen jedan set koji ide u produžetak (taj brejk, ili 7:5). To samo potvrđuje koliko je dobar za over.

Uprkos očajnoj formi Musetija po nama će ovde biti velike borbe. Manarino nije igrač koji razbija svoje protivnike, a Museti kad tad mora negde da proigra. Nadamo se velikoj borbi i tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,69 Meridijan

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje