petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (14. Maj)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


N. Jokić (Denver) 27.5 minus poena postigao 20 pts

Ukoliko želite da čekate, biće on i na višoj margini verovatno i na 29.5 do pred početak utakmice – EDIT: 23:00 ipak će teško doći na 29.5 marginu jer je u nekim stranim kladionicama procenjen na 22.5.

Denver Nuggetsi danas igraju b2b utakmicu, i trener Mike Malone je rešio da odmori nekoliko igrača – startnog pleja Facunda Campazza, potom Aaron Gordona i Paul Millsapa. U sastav se vraća 2. najbolji strelac ekipa u poslednjem periodu – Michael Porter Jr, kao i Monte Morris.

Možda je igranje na budućeg MVP-a minus rizik, ali smatramo da u meču sa Pistonsima koji faktički igraju bez svih startera, ne verujemo u poentersku učinkovitost Jokića. Naš osećaj nam govori da će on ovde ostvariti tripl-dabl uz nekih 25 poena.

DA Denver može do 3. mesta Zapada, ali za tako nešto im je potreban poraz Clippersa u preostala 2 meča.

Ono što je mana ove opklade, pored toga što juri titulu MVP-a, jeste i činjenica da na 3 uzastopna meča nije pogodio šut za 3 poena.

Svakako, vidite i sami da ni urednik nije ubeđen u ovu opkladu pre svega zbog izostanaka pojedinih igrača, ali ćemo ispratiti instinkt.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje