Advertisement

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


N. Jokić (Denver) 27.5 minus poena postigao 20 pts

Ukoliko želite da čekate, biće on i na višoj margini verovatno i na 29.5 do pred početak utakmice – EDIT: 23:00 ipak će teško doći na 29.5 marginu jer je u nekim stranim kladionicama procenjen na 22.5.

Denver Nuggetsi danas igraju b2b utakmicu, i trener Mike Malone je rešio da odmori nekoliko igrača – startnog pleja Facunda Campazza, potom Aaron Gordona i Paul Millsapa. U sastav se vraća 2. najbolji strelac ekipa u poslednjem periodu – Michael Porter Jr, kao i Monte Morris.

Možda je igranje na budućeg MVP-a minus rizik, ali smatramo da u meču sa Pistonsima koji faktički igraju bez svih startera, ne verujemo u poentersku učinkovitost Jokića. Naš osećaj nam govori da će on ovde ostvariti tripl-dabl uz nekih 25 poena.

DA Denver može do 3. mesta Zapada, ali za tako nešto im je potreban poraz Clippersa u preostala 2 meča.

Ono što je mana ove opklade, pored toga što juri titulu MVP-a, jeste i činjenica da na 3 uzastopna meča nije pogodio šut za 3 poena.

Svakako, vidite i sami da ni urednik nije ubeđen u ovu opkladu pre svega zbog izostanaka pojedinih igrača, ali ćemo ispratiti instinkt.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here