ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Goleada u Japanu za početak vikenda?!

U subotu ujutru, tačnije od 8 sati po našem vremenu, odigraće se utakmica 14. kola japanske J1 League između Kashima Antlersa i Yokohama Marinosa.

Kashima se nakon 13 odigranih kola nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 21 bod, a do sada su zabeležili 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza.

Yokohama je, sa druge strane, zabeležila 8 pobeda, 3 remija i 1 poraz, zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji i to sa 27 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Kashima Antlers – Yokohama F. Marinos (www.flashscore.com)

Na poslednjih 7 međusobnih utakmica, odigranih u periodu od oktobra 2018. do novembra 2020. godine, ekipe Kashima Antlers i Yokohama Marinos su uspele da postignu ukupno 29 pogodaka zbog čega je prosek golova po jednom meču bio čak 4,1.

Zahvaljujući ovakvim rezultatima svaki put smo mogli da naplatimo tipove “GG“ (1,50) i “3+“ (1,60), kao i “GG3+“ koji se plaća kvotom 1,80. Šta vi mislite, koliko golova ćemo videti na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje