petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (15.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


K. Leonard (Clippers) pojedine 26.5+ kvota 1.85, ostale 27.5+, 30pts

Danas nas u Crypto areni očekuje nas duel koji ima dosta na težini. I Clippersi i Warriorsi imaju po 36 pobeda i 33 poraza, i na 1 pobedu su udaljeni od 4. mesta koje znači prednost domaćeg parketa.

Baš kao i juče kod Davisa i Lakersa, ovo je maltene Plejof intenzitet i važnost utakmice je izuzetno velika. A koga u toj situaciji odabrati nego najbolje igrače ekipe?

Kawhi Leonard u poslednja 3 meča ima ogroman usage rate i postiže 34, 28 i 38 poena. Ne očekujemo ništa manje ni u večerašnjem duelu.

Protiv Warriorsa na poslednja 2 meča dok nosi dres Clippersa beleži 33 i 21 poen (samo 12 šuteva što danas nikako ne bi trebao biti slučaj).Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje