petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za kladjenje

Još jedan meč koji je po našem mišljenju vredan pažnje iako je sa čelendžer nivoa. Ponovo je u pitanju turnir u Vilja Del Maru, a sange će odmeriti Italijan Federiko Gaio u Francuz Ugo Gaston. Kladionice su ulogu favorita dale Gastonu sa kvotom 1.35 dok je margina za gemove postavljena na 20.5.

Slično kao i kod prvog meča kvote ne prave razliku iako je Gaston činjenica bolji igrač. To što je on bolji ne znači da mora biti ovako veliki favorit. Posebno ne ako se uzmu u obzir njegove partije u poslednje vreme koje su blago rečeno skromne. Po ko zna koji put, kladionice se vode ATP rankom koji nikako ne igra ulogu u samim mečevima.

Gaio u poslednje vreme igra dosta tenisa. Loš rank ga primorava da igra kvalifikacije i za čelendžere, ali to mu izgleda godi. Rano se navikne na uslove, stekne samopouzdanje i fino gura. Tako Gaio ima četvrtfinale čelendžera u Santijagu, a evo ga ovde na putu da ponovi uspeh iz prethodne nedelje.

Ovi uslovi u Cileu odgovaraju Gaiju koji ide u smeru overa. Do sada je odigrao osam mečeva i over je došao na pet mečeva uz jedno stajanje na marginu. Gotovo smo ubeđeni da će ovo biti jedan dramatičan meč sa mnogo brejkova, jer Gaston nema apsolutno nikakvu prednost nakon servisa. Nizak je za tenisera i protivnik gotovo uvek ima priliku da se vrati u meč. Statistika kaže da je Francuz na poslednjih 6 mečeva u zbiru dao 35+ brejk lopti. To samo potvrđuje tezu da mu je servis baš slab i da je pogodan za drame.

Mana predloga bi možda mogao biti umor kod Gaija mada Italijan igra sasvim fino, ima samopouzdanja i gotovo sigurno ovo može da zakomplikuje. Margina je svakako preniska.

Predlog za kladjenje: 20.5+ gemova 1.80


Rezultat: Gaio – Gaston 4-6 / predaja Gaija kvota 1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje