Advertisement
BetWinner

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


J. Clarkson (Utah) 15.5+ ; većina 17.5+ #WIN postigao 40 poena

Pre samo 2 dana tipovali smo Jordana ispod margine kada je protiv Miamia postigao 11 poena. Danas ga prognoziramo preko margine 15.5 (i 17.5 je prihvatljiva, no poznato je koliko i 1 pt znači u NBA).

Utah igra u fenomenalnom ritmu i nalazi se u seriji od 7 pobeda. Danas su Jazzeri favoriti sa hendikepom od 6.5 poena u meču prognoziranom na 228.

I danas neće biti u sastavu startnog plejmejkera Mike Conleya (16.5pt). Na 4 utakmice ove sezone bez njega, Clarkson je postizao 17 (Indiana), 13 (Boston), 25 (Milwakuee) i 11 pt protiv Miamia.

Izlišno je izvlačiti statistiku Jordana protiv Sixersa, jer je poslednji meč odigrao još u dresu Cavsa, a Philadelphia imala drugog trenera. Međutim, ukoliko se gleda njegov učinak protiv Clippersa kada ih je vodio Doc Rivers (sadašnji trener Sixersa), na poslednjih 8 duela čak 6x je prelazio današnju marginu.

Sixersi ove sezone sa pozicije plejmejkera primaju 25.1, a sa SG dozvoljavaju 26.5 poena.

Smatramo da će Gobert imati posla sa Embiidom i Howardom pod obručem, i da će Clarkson kao 2. najbolji strelac ekipe doneti poene sa klupe.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here