petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 21. kolo (ponedeljak)

BAJERN MINHEN – ARMINIJA BILEFELD

BAJERN MINHEN je trenutno prvoplasirani tim Bundeslige, a eventualnim trijumfom ponovo bi stekao 7 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, RB Lajpciga. Aktuelni prvak se nalazi u sjajnom momentumu, jer su pre nekoliko dana osvojili Svetsko klupsko prvenstvo, te trenutno u svom vlasništvu imaju sve moguće trofeje – Bundesliga, Kup Nemačke, Superkup Nemačke, Superkup Evrope, Liga Šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo. Popularni „Bavarci“ su u poslednje vreme podigli nivo svojih igara, jer su vezali sedam pobeda u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Posebno se primećuje da su maksimalno „zategli“ defanzivu, ne primaju tako olako golove kao na startu sezone, a na predhodnih šest duela samo su jednom vadili loptu iz svoje mreže. O napadačkom potencijalu je bespotrebno pričati, jer su sa 58 datih golova ubedljivo najefikasniji tim u ligi. Van stroja su – A.Nubel (golman), T.Kouassi (defanzivac), J.Martinez (vezista), L.Goretzka (vezista), T.Muller (napadač), S.Gnabry (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)M.Neuer – B.Pavard, J.Boateng, D.Alaba, A.Davies – J.Kimmich, C.Tolisso – L.Sane, J.Musiala, K.Coman – R.Lewandowski

ARMINIJA BILEFELD je taman sakupila sedam bodova iz tri duela, ali su zatim usledili ubedljivi porazi od Ajntraht Frankfurta (1:5) i Kelna (3:1). Novi prvoligaš se nalazi u opasnoj zoni, te nema dileme da ih do kraja sezone očekuje velika borba za opstanak. Velikih problema imaju u fazi napada, te su sa svega 15 postignutih golova (uz Šalke) ubedljivo najneefikasniji tim u Bundesligi. Na gostovanjima su već pretrpeli šest neuspeha na devet odigranih duela, što je drugi najslabiji učinak od svih timova u ligi. Gosti nemaju problema sa izostancima.

Očekivani sastav (4-4-2)S.Ortega – C.Brunner, A.Pieper, J.Nilsson, J.Laursen – R.Doan, M.Hartel, F.Kunze, R.Yabo – S.Cordova, F.Klos

Mišljenje urednika: Ne treba uopšte polemisati oko toga ko je apsolutni favorit za trijumf. Bajern Minhen nastavlja sa serijom pobeda, dok klub iz Bilefelda bodove „spasa“ mora da potraži u nekim drugim utakmicama. U prvom odigranom susretu ove sezone, „Bavarci“ su sa ubedljivih 1:4 trijumfovali protiv narednog rivala, te se i sada očekuje sličan scenario.

 

Predlog za tipovanje1-1&2+ / @1.65 – 3:3 (0:2)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20:30 na stadionu “Allianz Arena”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje