ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (15.februar)

De Rozen (Chicago) 32,5+ 1,85 MAXBET ili 31,5+ u mozzartu 1,75

POSTIGAO 40 POENA

Noćas u 02h posle ponoći igraće Chicago i San Antonio. Domaći su blagi favoriti a meč je prognoziran da bude najefikasniji na današnjem programu.

De Rozen poslednjih 5 utakmica:

  • 46 poena (vs Filadelfija)
  • 38 poena (vs Finiksa)
  • 36 poena (Charlotte)
  • 35 poena (vs Minesota)
  • 40 poena (vs Okahoma)

U svim ovim utakmica imao je 50% šuta ili više.

Vrlo jednostavno je ovde, Chicago je bez La Vina a to koristi sjajni DeRozen koji je nezaustavljiv. Jedini koji će mu uzimati poene je Vučević.

Što se tiče čuvara DeRozene to će biti Derrick White ali mislimo da on nema defanzivnih mogućnosti da odgovori ovakvoj formi igrača.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje