ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (15. Maj)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


J. McDaniels (Charlotte) 9.5 minus poena

Svi iz prve postave Hornetsa minus, osim našeg predloga. Loša sreća

Danas Charlotte očekuje bitan meč i verujemo da oni žele da zadrže trenutnu poziciju broj 8. U toj nameri danas protiv Knicksa će zaigrati i Miles Bridges koji je zavrašio sa COVID protokolima i biće na raspolaganju treneru.

Verujemo da će Bridges iako je odsustvovao 2 nedelje sa utakmica, zauzeti startnu postavu. U toj kosntalaciji bi Jalen McDaniels mogao da se preseli na klupu.

McDaniels je imao dobru rolu u odsustvu Bridgesa, ali sada kada je tu i PJ Washington i Devonte Graham, smatramo da će teško biti dvocifren.

Ekipa New York Knicksa igra odličnu odbranu i prima 104 poena po utakmici. Očekujemo Jalena na 8 šuteva i ispod margine.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje