nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (16. April)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


B. Beal (Wizards) 29.5+ poena sve kladionice, postigao 30

Meč Pelicansa i Wizardsa je prognoziran kao najefikasniji na današnjem programu sa čak 242 poena. Ekipe igraju u brzom ritmu i bez dobrih odbrana.

Washington se vraća sa gostovanja po Zapadnoj obali, a  tamo su napravili impresivan skor od 3 pobede i 1 poraz.

Westbrook igra odlično i poslednjih 6 utakmica je zabeležio tripl-dabl učinak.

Na gostovanju po Zapadu je Beal propustio jedan meč zbog povrede kuka – protiv Phoenix Sunsa. Posle toga je odigrao 2 meča u kojima je bio najefikasniji igrač sa po 34 i 31 poen.

Beal bi naspram sebe kao primarnog čuvara trebao da ima Eric Bledsoa i Lonzo Balla.

Beal je protiv Bledsoa beležio sledeće brojke dok je ovaj nosio dres Bucksa (gde mu verovatno i nije bio primarni defender): 32, 30, 47 i 55. Jedan meč je odigrao protiv njega dok je nosio boje današnjeg kluba Pelicansa i u tom meču zabeležio 47 poena.

Wizardsi sutra imaju gostovanje u Detoritu koje bi bez većih poteškoća trebali da dobiju, tako da smatramo da je minutaža od 36 neophodna danas da bi pričali o eventualnom trijumfu i overu Beala na 29.5.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje