petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (17. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. Lillard (Portland) 24.5+ postigao 43 pts

Nakon par uspešnih sezona gde su učestvovali u Plejofu, od ove sezone i promene trenera Portlandu i ne cvetaju ruže. I pored toga, oni se nalaze na samo 1 pobedu van Play-ina.

All-Star Lillard se nalazi u promenljivoj formi, a od povratka iz povrede njegova ekipa je pretrpela 3 poraza. Dame je za to vreme beležio 24, 31 i 21 poen.

Generalno kada Lillard igra bez CJ McColluma na poslednjih 16 utakmica nalazi se na proseku od 30,3 poena i 8,8 asistencija.

Večerašnji protivnik je po meri, ekipa koja igra brzu košarku i sam meč je postavljen od strane kladionica na 228 (najefikasniji na današnjem programu NBA).

Protiv Terry Roziera (dok je ovaj u Charlotte-u), Lillard je zabeležio 30, 23 i 14 poena. Valja napomenuti da je u sva 3 meča nastupao CJ McCollum.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje