Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


R. Jackson (Clippers) 17.5+ Maxbet kladionica 12pts i 14 asistencija (personalni rekord sezone) u blowout na kraju Q3

Clippersi danas dočekuju Rocketse u utakmici prognoziranoj na oko 229 poena. Ekipa iz Los Anđelesa jeste veliki favorit sa hendikepom od 11 poena, ali mi ne veerujemo u laku pobedu i očekujemo egal do kraja utakmice.

Istina je da su starteri Kevin Porter Jr i Christian Wood upitni (bilo bi dobro da obojica igraju), ali tu je i novopridošli Dennis Schroder koji ume kvalitetno u napadu da odigra, a odbrana mu nije jača strana.

U poslednjih 5 utakmica, Reggie je 3x prešao marginu: 12, 18, 24, 19 i 14 poena. Ono što je posebno interesantno jeste da je prošli meč promašio svih 8 trojki što je šutnuo. Ne verujemo da će prestati da šutira, prognoziramo minilano 4 uzete trojke i minimalno 1 pogođenu.

Rocketsi su u donjem delu tabele po broju primeljenih poena sa plejmjekera gde u proseku dozvoljavaju 23,5 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.