subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 4 predloga na poene igrača (17. Mart)

Predlozi na poene igrača (4 predloga) za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


C. LeVert (Indiana) 17.5+ Maxbet kladionica postigao 19

Glavni razlog zašto igramo ovog igrača je motivacija koje definitivno ne manjka. Caris je trejdovan iz Netsa u Pacerse, i obično biva da igrač pruži dobru partiju protiv dojučerašnje ekipe. U svoja 2x nastupa za Pacerse zabeležio je 13 poena (loš šut 5-14), dok je protiv solidne obrane Denvera imao 17. Na utakmici sa Brooklynom se očekuje 235 poena, a defanzivna linija u vidu Irvinga i Hardena nam uliva poverenje da LeVert može preko margine.

D. Fox (Sacramento) 27.5+ Maxbet kladionica (nekolicina 26.5) postigao 28

Od All-Star utakmice, DeAron igra jako efikasno. Na 3 utakmice beleži 30, 32 i 29 poena. Uzima daleko više šuteva nego na startu sezone i to je glavni razlog što se i njegova margina povećala. Danas ide na odbranu Wizardsa i meč koji je prognoziran na čak 245 poena!

Pored ova 2 pika, izdvojili bismo i Beal 31.5+ M. Porter Jr 16.5+


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje