četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 17. Mart

U okviru osmine finala turnira u Dubaiju snage će odmeriti mladi Italijan Janik Siner i Španac Roberto Bautista Agut. Prema kladionicama blagi favorit za prolazak u narednu rundu je Agut, čija se pobeda plaća kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Agut je ovde dosta bliži pobedi ako nas pitate. Španac je odigrao sjajan turnir u Dohi, ali u finalu je naleteo na vemoa inspirisanog Basilašvilija koji je očigledno rešio da naplati sve poraze koje je doživeo prošle sezone. Basilašvili je bio u velikom naletu i tu realno gledano Agut niji mogao ništa više da uradi. Ipak, tenis koji je Španac prikazao je njegov tenis, i to je jasan pokazatelj da je Agut u dobrom ritmu.

Što se Sinera tiče jako jako slabo. Njegove slabe partije su se dale primetiti još u Monpeljeu i Marseju gde je gubio od Bedenea, a dobrano se mučio protiv čelendžer igrača Barerea i Gastona. Ni ovde u Dubaiju nije odigrao ništa specijalno, jer je tek posle tri seta dobio Aleksandera Bublika. Kada se sve sabere i oduzme jako jako loše i sa takvom igrom on po nama ne može da dobije Aguta koji voli da igra u Emiratima.

Predlog za klađenje: Pobeda Aguta 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje