četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijnapolis – Nju Ingland – Najava meča uz predlog za klađenje

Haos u Americi sa Covidom je prouzrokovao mnoga odlaganja i pretumbavanja rasporeda u NFL ligi. Iz tog razloga u noći između subote i nedelje imamo jedan meč, a snage će odmeriti Indijanapolis Koltsi i Nju Ingland Patriotsi.

Meč je od velike važnosti za oba tima. Koltsi ukoliko izgube prave veliki korak unazad od plej ofa, a Patriotsi porazom vraćaju egal u diviziji i gube prvo mesto u konferenciji.

Prognoza ovog meča je vraški teška i nećemo se njome baviti. U ovom članku ćemo predložiti jednu specijal igru, a tiče se Indijanapolis Koltsa.

Naime, odlučili smo za kikera Koltsa Marvina Bedžlija koji treba da postigne više od 7,5 poena. To znači da on treba da šutne bar dva fild gola i dva ektra poena, ili tri fild gola kako god vam bolja.

Mišljenja smo da vredi probati sa ovim, jer Koltsi večeras idu na sve ili ništa. Za njih poraz nije opcija te cenimo da će ostaviti 100% svojih mogućnost. Patriotsi su u nizu od sedam pobeda i realno gledano vreme je da izgube. Igraju dobro, Bil Beliček je pokazao još jednom da je majstor, ali niko pa ni oni sami nisu očekivali da će imati ovako dobar skor, posebno ne posle lošeg starta. Mišljenja smo da je Nju Inglanda mnogo bitniji meč protiv Bafala koji će odrediti pobednika divizije, jer ko tu pobedi on će verovatno biti i prvak diviziji i automatski ići u plej of.

Koltsi sa druge strane igraju mnogo bolje nego što to rezultati pokazuju. Posebno raduje njihova efikasnost, jer na poslednjih pet mečeva su postigli 31, 31, 41, 23 i 45 poena. Bilo je tu lakih protivnika, bilo je tu i mnogo težih, ali oni su pokazali konsantnost u napadu.

Bedžli je generalno gledano siguran kiker, jer ima 11/12 pogođenih fild golova i 32/32 kada šutira ekstra poen. Indijanapolis igra u hali tako da napad samo treba da mu obezbedi šut u šta ne sumnjamo.

Predlog za klađenje: Bedžli više od 6,5 poena 1,75

Napomena: Ovaj predlog od domaćih kladionica možete odigrati samo u Balkan betu, dok u stranim kladionicama sigurno ima u ponudi.

Predlog nije 100% siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje