Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


F. Vleet (Toronto) 21.5+, 15pts (šut 4/18, 22%)

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

P. Siakam i G. Trent neće nastupati za Toronto Raptorse, a nama se kao prva opcija nameće Freed koji bi mogao da ima dobru poentersku partiju.

Utakmica sa Hawksima bi trebala biti egal, a očekuje se oko 225 poena gde su domaćini favoriti sa 5.5 hendikepom.

Freed je propustio 2 meča, ali je po svom povratku postigao 23 poena uz relativno loš šut (33%). Danas će za primarnog čuvara imati Trae Younga protiv kojeg je na poslednjih 8 mečeva umeo da ima dobar učinak, ali je imao katastrofa mečeve.

U mečevima u kojima je minimalno uzeo 20 šuteva (što se i danas očekuje izostankom Siakama i Trenta) beležio je: 12, 24, 26, 25 i 30 poena.

Protiv D. Murraya dok je ovaj bio u Spursima, imao je partije sa 13, 27 i 26 poena.

Atlanta sa pozicije plejmejkera ove sezone prima prosečno 23,2 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.