sreda, 21. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA poeni igrača (19.11.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Tanasković (Igokea) 10.5+, 9pts promašio 2 bacanja

ODLIČNE MARGINE U KLADIONICI MAXBET!

Glavni razlog zašto igramo Tanaskovića je odsustvo od ranije M. Nakića, kao i prelazak D. Stephensa u Sassari (Italija).

Nikola Tanasković je u ABA ligi imao 4 overa na današnju marginu, dok je 2 puta ostajao jednocfiren. U Ligi Šampiona je iamo samo 1 over i 2 undera.

Ponjapre nam je bitno da Stephens i Nakić ne igraju, kao i da se na utakmici očekuje oko 168.

K. Ray takođe može biti dobra opcija u nadmetanju sa Ferrellom, ali njega bismo probali po alt 14.5+ (11pts, 4-15 šut)


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje