Advertisement

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


KA Towns (Minnesota) 26.5+ poena postigao 26

Meč koji bukmejkeri vide na 237 poena trebao biti najefikasniji na današnjem programu. Blagi favoriti su Kingsi koji još uvek imaju kakve takve šanse da se bore za 10. poziciju i Play-in.

Startni centar Kingsa – Richuan Holmes propustiće i ovaj meč, a menjaće ga kao i prošlu utakmicu Hassan Whiteside. Čini se da Walton od povrede Holemsa forsira i small-ball, te će nešto minuta dobiti i Metu uz Silvu.

Ko god ga čuvao, Karl Anthony Towns ima dobre predispozicije da ode preko margine imajući u vidu njegovu formu. Na 8 utakmica u aprilu postizao je prosečno 27,6 poena, a na 5 utakmica je bio u overu.

U direktnim okršajima sa Whitesideom ima neke partije gde je postizao 35, 31 i 34 poena. Pak kada je imao odbranu na sebi koju je činio i Harrison Barnes, imao je šarene brojke, ali usled ogromnog usage-ratea koji ima, moramo probati i danas sa overom.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here