subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (23.1.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


Ja Morant nije igrao, pa je Fox imao više asistencija

D. Fox (Sacramento) 24.5+, 17pts

Danas nas očekuje utakmica Kingsa i Memphisa koja je prognozirana kao najefikasnija od strane bukmejkera sa 245 poena.

DeAaron je prošli duel ovih ekipa bio nešto lošiji sa 19 poena, a valja napomenuti da je u tom periodu Malik Monk bio značajan sa klupe, međutim rola Monka je utanjila u poslednjih nekoliko utakmica.

Kevin Huerter će igrati za Kingse, ali to je možda i dobra stvar jer on širi igru izvlačenjem na šut za 3 poena što ostavlja prostor za prodore i izolacije Foxu.

Pored meča odigrano 1. januara, Fox je ove sezone još 2x igrao kontra Memphisa kada je beležio 27 i 32 poena. Lisica na domaćem parketu beleži prosečno 24,4 poena, a u janauaru ima najbolji prosek gledajući mesece sa 25.8 poena prosečno.

Na poslednja 4 meča uzima povećan broj šuteva što nam govori da je u dobrom ritmu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje