Predlog izgledne šanse za prolaz, meč Mega vs Zadar


3 faula u prvom poluvremenu uz loš šut 2/8.

5 faul na 7min do kraja.
10pts
0/4 bacanja
Šut 4/12


Nikola Đurišić je supertalentovani momak, još jedan od generacijskih talenata kakav je Jokić, Petrušev koji prolazi kroz Miškovu Megu. Dečko rođen 2004. bio je MVP Evrolige za juniore i ove godine dobija šansu u seniorskoj konkurenciji.

Danas ima idealan matchup sa Zadrom koji igra ultra brzu košarku i na poslednjih 5 mečeva prima: 84, 77, 101, 114, 75 poena.

Nikola je današnju marginu prebacio 3x na poslednjih 5 utakmica (14, 14, 11, 9, 11 i 14). Kada je imao 11 poena imao je očajan šut (3 od 14), a u meču gde je imao 9 poena igrao je protiv Zvezde, a još uvek je u sastavu bio Dragan Milosavljević koji je u međuvremenu prešao u Igokeu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.