petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Poeni igrača (23. Decembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić (Denver) 26.5+, većina 27.5+ postigao 29pts

Nikola Jokić je sinoć imao jedan loš meč, kao i celokupan sastav Denvera gde su u blowout meču izgubili od Oklahome. Danas igraju protiv Hornetsa koji neguju brz tempo igre i sama utakmica je prognozirana na 230 poena što je najviše na današnjem programu NBA.

Srpski centar je sinoć odigrao 25 minuta, a i generalno ne možemo gotovo nikada govoriti o umoru igrača u NBA, osim pred kraj regularnog dela sezone.

Jokić će danas ići na bivšeg saigrača – Mason Plumleea, koji je generalno dobar defanzivac ali kada je u pitanju defanziva u reketu. Plumlee nikako nije igrač koji nogama može da isprati Jokića na trojci, a verujemo da će i nasedati na finte centra Denvera.

Džoker je na 12 utakmica bio preko današnje margine u 25 odigranih mečeva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje