nedelja, 25. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA poeni igrača (24.1.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


E. Mobley (Cavs) 17.5-, alt 19.5-, Maxbet kladionica, 12pts

Evan je savršeno iskoristio izostanak Donovan Mitchella, i pogotovo u poslednjem meču kada je zabeležio najviše poena u ovoj sezoni, ali i u karijeri -38.

Pored tog meča, Mitchell (prvi strelac ekipe) izostao je još 2 i po meča, a Mobley beležio tada 17, 18 i 19.

Sa njim u sastavu definitivno gubi šuteve pod uslovom da je Donovan poptuno zdrav.

Kontra Julius Randle ima 4 meča i 3 undera na poslednja 3 meča (15, 16 i 11), a prvi njihov duel obeležio je sa 26 poena.

Ukoliko vam se minus ne dopada, pojedine kladioncie ga daju na margini od 14.5.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje