petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 17. kolo (sreda)

AUGZBURG – BORUSIJA MEHENGLADBAH

AUGZBURG se u ovom momentu nalazi na mestu koje vodi u doigravanje za opstanak u ligi sa svega 15 osvojenih bodova. Pritom, u zaista su lošoj seriji rezultata, jer su bez pobede na čak poslednjih osam prvenstvenih utakmica, te je kriza itekako „uzela maha“. Generalno, igraju veoma efikasne duele, imaju gol razliku 21:30, što je u proseku 3.18 golova po meču. Za sada, kao glavni problem tima ističu se njihova izuzetno slaba izdanja pred svojom publikom, odnosno pobedili su na samo jednom duelu od osam odigranih, te su trenutno najslabiji domaćin u ligi (gledajući broj osvojenih poena). Kako im predstoji „borba“ za opstanak u Bundesligi, nema dileme da u drugom delu sezone naprosto moraju da „poprave“ svoje rezultate na domaćem terenu, počevši već od predstojećeg meča. Van stroja su – R.Oxford (defanzivac), Iago (defanzivac – 1. asistencija), T.Strobl (vezista), A.Hahn (vezista – 2 gola), R.Vargas (vezista – 1 gol / 1. asistencija), I.Cardona (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) – R.Gikiewicz – R.Gumny, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, M.Pedersen – E.Rehbecaj, C.Gruezo, A.Engels, D.Caliguiri – E.Demirovic, D.Beljo

BORUSIJA MEHENGLADBAH je u uvodnoj utakmici nakon nastavka sezone pretrpela poraz na svom terenu od Bajer Leverkuzena (1:3). Time, nastavili su sa svojim veoma promenljivim partijama, odnosno naizmenično se smenjuju porazi i pobede. Popularni „Koltovi“ uglavnom igraju utakmice sa velikim brojem golova, te su na proseku od 3.56 pogodaka po meču. U tekućoj sezoni imaju zaista ogromnim problema na strani, trenutno su jedan od najslabijih gostujućih timova u ligi, bez ijedne pobede nakon sedam odigranih utakmica. Sada im pripada uloga „blagog“ favorita protiv tima koji je totalno van forme, ali njihovo „mučenje“ na gostovanjima svakako da „poziva na oprez“. Biće oslabljeni neigranjem – L.Stindl (vezista – 3 gola / 5 asistencija).

Očekivani sastav (4-2-3-1) J.Omlin – S.Lainer, N.Elvedi, K.Itakura, R.Bensebaini – K.Kone, C.Kramer – A.Plea, F.Neuhaus, J.Hofmann – M.Thuram

 

Glavni sudija – D.Schlager

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 – 1:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

BAJER LEVERKUZEN – BOHUM

BAJER LEVERKUZEN je tokom vikenda uspeo da trijumfuje na gostovanju kod Borusije Mehengladbah (2:3). To je bila njihova četvrta uzastopna pobeda u nacionalnom šampionatu. Ipak, usled izuzetno slabog „ulaska“ u sezonu, trenutno su bodovno daleko u odnosu na timova iz vrha tabele (i pozicije koje „vode“ u Evropu), te popularni „Farmaceuti“ moraju i dalje da nastave sa kvalitetnim partijama i dobrim rezultatima, kako bi nadoknadili zaostatak. Prvenstveno, na svom terenu moraju da osvajaju veći broj bodova, što su i počeli da „rade“, sakupivši 11 poena iz poslednjih pet duela na svom stadionu. Pritom, tada su i dosta efikasni, jer u proseku postižu preko dva gola po meču. Ekipa se zaista nalazi u dobroj formi i pozitivnom momentumu, te se očekuje da nastave u istom ritmu i na narednom duelu u kojem imaju ulogu velikog favorita. Izvan sastava su – C.Aranguiz (vezista – 1 gol), P.Schick (napadač – 2 gola).

Očekivani sastav (3-4-3)L.Hradecky – O.Kossounou, E.Tapsoba, P.Hincapie – J.Frimpong, R.Andrich, E.Palacios, M.Bakker – M.Diaby, S.Azmoun, F.Wirtz

BOHUM se nakon katastofalnih rezultata, naprosto „podigao iz pepala“, te su u nizu od tri vezane pobede u Bundesligi. Samim tim, trenutno su izvan zone ispadanja, ali sa samo bodom prednosti u odnosu na prvi tim ispod „crte“, te im do kraja prvenstva očekuje „borba“ za opstanak u eliti. U dosadašnjem toku šampionata imaju probleme na oba kraja terena – druga najslabija defanziva sa 37 primljenih pogodaka i drugi najneefikasniji napad u ligi sa svega 17 datih golova. Pritom, drugi su i najslabiji gost u Bundesligi, sa svega tri osvojena boda nakon osam odigranih utakmica – samo jedna pobeda i čak sedam poraza na strani uz katastrofalnu gol razliku 5:22. Bohum jeste u mini-seriji trijumfa, ali se sada očekuje da u Leverkuzenu tome dođe ipak, kraj. Van stroja su – P.Grave (golman), C.Gamboa (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) M.Riemann – S.Janko, I.Ordets, K.Schlotterbeck, D.Soares – K.Stoger, A.Losilla, P.Forster – S.Zoller, P.Hofmann, C.Antwi-Adjei

 

Glavni sudija – T.Gerach

Predlog za tipovanje – 1 / @1.50 ili D2+ / @1.50 – 2:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „BayArena“.

 

MAJNC – BORUSIJA DORTMUND

MAJNC (izostanci) – R.Zentner (golman), D.Kohr (vezista – 2 gola), D.Burgzorg (vezista – 1. asistencija), S.Mustapha (napadač), J.Burkardt (napadač – 1 gol / 2. asistencije)

BORUSIJA DORTMUND (izostanci) – M.Morey (defanzivac), T.Meunier (defanzivac), J.Bellingham (vezista – 4 gola / 3 asistencije), dok je upitan nastup – M.Reus (napadač – 2 gola / 2. asistencije)

 

VERDER BREMEN – UNION BERLIN

VERDER BREMEN (izostanci) – F.Agu (defanzivac), R.Schmid (vezista – 2. asistencije)

UNION BERLIN (izostanci) – M.Thorsby (vezista – 1 gol), S.Michel (napadač – 3 gola)

 

FRAJBURG – AJNTRAHT FRANKFURT

FRAJBURG (vezista) – R.Sallai (vezista), dok je neizvestan nastup – V.Grifo (vezista – 9 gola / 2. asistencije)

AJNTRAHT FRANKFURT (izostanci) – Tuta (defanzivac – 1 gol), L.Pellegrini (defanzivac), M.Wenig (vezista), J.Dina Ebimbe (vezista – 2 gola / 1. asistencija)

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje