subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA- poeni igrača (24. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


C. White (Chicago) 16.5+ većina 17.5 postigao 20 poena

Od 2h posle ponoći u vetrovitom gradu odigraće se meč između Chicago Bullsa i Minnesote Timberwolves. Favoriti na meču su domaćini sa hendikepom od 5 poena, u utakmici prongoziranoj na 227.

Minnesota je promenila trenera, ali nije uspela da zabeleži pobedu sinoć protiv Bucksa. Čini se da se nije mnogo stvari promenilo, i nov trener je forsirao brz tempo utakmice (primili 139 poena).

Opredelilo smo se za Cobya iako Zach LaVine igra protiv bivše ekipe, ali nismo od bukija dobili marginu kakvoj smo se nadali.

White se nalazi na proseku od 15.8 poena u februaru, a na poslednjih 7 utakmica je 5x prelazio današnju marginu.

Protiv današnjeg direktnog čuvara – Ricky Rubia ima partiju od 33 poena kada je pogodio 7 trojki iz 13 pokušaja.

Pošto je meč prognoziran na puno poena, a odbrana Wolvesa nije konsolidovana, probaćemo sa drugom napadačkom opcijom Bullsa.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje