četvrtak, 30. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (26.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


Thompson K. : Golden State Warriors

Ukupno poena Tip: 21.50+ , više kladionica

15pts, 5/17 šut ???


Glavni razlog zašto igramo Klaya jeste njegova evidetno bolja igra kod kuće. On se nalazi na proseku od 24.7 poena kod kuće naspram 18.6 u gostima.

Na poslednjih 8 utakmica protiv Minnesote, situacija je maltene preslikana kada je u pitanju poenterska statistika. Naime, on je kod kuće odigrao 3 meča i beležio: 26, 23 i 32. U gostima je imao samo 1 over u 5 utakmica.

Minnesota se bori za što bolju poziciju, i eventualni izlazak iz PLay-IN turnira. Mana predloga je što su i Edwards i Towns trenutno upitni.



Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje