nedelja, 26. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA – poeni igrača (27.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


C. Moore (FMP) 16.5+, alt 14.5+, 23pts

Čekala se informacija da li će zaigrati P. Valinskas, a pošto je on van stroja, pokušaćemo sa Amerikancem u plus poena.

Naime, Charles je došao kao zamena za odličnog T. Fraizera, i teško će nadomestiti njegovu ulogu. U prva 4 meča odigrana on je beležio 19, 14, 17 i 31 poen u poslednjem duelu. Na poslednja 3 meča nije bilo litvanskog igrača, dok je na istim igrao Charles Manning.

Pre dolaska u ABA ligu, Moore je u Belgiji beležio partije gde je imao i 33 poena, ali i one gde je mašio sve živo (1-8 za 3pts) i završavao na 8 poena.

Igramo na kartu loše odbrane zagrebačke ekipe, kao i na činjenicu da odbrana Cibone neće biti na nivou, pogotovo što su juče igrali derbi Hrvatske sa Cedevita Junior.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje